Image

JE vastgoedstyling


Als je besluit te verhuizen en jouw woning te koop te zetten is dit vaak een impactvolle gebeurtenis. Hier komt veel bij kijken en kan de nodige zorgen met zich meebrengen.

Met een klein budget kunnen wij veel resultaat boeken om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Onze expertise is om met accentverschuivingen van bestaand meubilair en accessoires jouw woning aantrekkelijk te maken voor de potentiële koper/ huurder.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn woning zo aantrekkelijk mogelijk toont voor de verkoop?

Een goede, belangrijke en vaak gestelde vraag, want dit kan inderdaad van invloed zijn op de verkoopopbrengst. Wij maken je huis aantrekkelijk voor de verkoop! Hoe gaan wij te werk?: Tijdens een kosteloos en vrijblijvende intake bespreken wij de mogelijkheden om de woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Na akkoord op de offerte plannen wij een nieuwe afspraak en gaan we aan de slag, binnen 1 à 2 dagen is jouw woning verkoop klaar.


Jouw ultieme woonbeleving is ons doel. Met minder nemen wij geen genoegen! Benieuwd wat wij voor jouw huis kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op: info@jevastgoedstyling.nl


Image

JE interieurstyling


Wij zijn experts in het vertalen van jouw woonwensen in trendy en eigentijdse style oplossingen voor jouw bestaande woning. Wij maken optimaal gebruik van bestaand interieur (lage kosten) Met kleur, accessoires of een ander meubelstuk kan net dat verschil worden gemaakt.

Lees verder >>


Image

JE woningfotografie

Het kan zijn dat je gebruik maakt van social media om jouw woning te koop/ huur te zetten of dat je gebruik maakt van een makelaar. In beide gevallen kan een professionele fotoshoot van jouw woning bepalend zijn voor succes en extra verkoop/huur opbrengsten opleveren.

Lees verder >>


contact

Jerney de Ridder / 0619288240
Elles Pleune / 0651015454
info@jevastgoedstyling.nl

volg ons

contact
contact Jerney de Ridder / 0619288240
Elles Pleune / 0651015454
info@jevastgoedstyling.nl