Image

JE gastvrouw


Je potentiele kopers of huurder zullen in veel gevallen je woning eerst willen bezichtigen. Logisch ook. Wat minder logisch is dat je zelf altijd de gelegenheid hebt om je potentiële kopers of huurders te ontvangen doordat je werkt overdag of liever niet zelf thuis bent. Graag nemen wij deze taak op ons. Met onze jarenlange ervaring in de dienstverlening zijn wij als geen ander in staat om je prospects het warme welkom te geven en jouw woning op de meest klantvriendelijke wijze te presenteren.


Image

JE vastgoedstyling

Met een klein budget kunnen wij veel resultaat boeken om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Onze expertise is om met accentverschuivingen van bestaand meubilair en accessoires jouw woning aantrekkelijk te maken voor de potentiële koper/ huurder.

Lees verder >>


Image

JE interieurstyling

Wij zijn experts in het vertalen van jouw woonwensen in trendy en eigentijdse style oplossingen voor jouw bestaande woning. Wij maken optimaal gebruik van bestaand interieur (lage kosten) Met kleur, accessoires of een ander meubelstuk kan net dat verschil worden gemaakt.

Lees verder >>


contact

Jerney de Ridder / 0619288240
Elles Pleune / 0651015454
info@jevastgoedstyling.nl

volg ons

contact
contact Jerney de Ridder / 0619288240
Elles Pleune / 0651015454
info@jevastgoedstyling.nl