Image

JE interieurstyling


Wij zijn experts in het vertalen van jouw woonwensen in trendy en eigentijdse style oplossingen voor jouw bestaande woning.

Je hebt het vast weleens op televisie gezien. Hoe de grondige aanpak van een interieurstylist kan leiden tot een compleet nieuwe thuis ervaring. Alsof je ‘verhuisd’ bent naar je nieuwe eigen woning! Wij van JE vastgoedstyling zijn experts in het vertalen van jouw wensen in trendy en eigentijdse style oplossingen voor jouw bestaande woning.

Wij maken optimaal gebruik van bestaand interieur (lage kosten). Met kleur, accessoires of een ander meubelstuk kan net dat verschil worden gemaakt. Uiteraard altijd in goed overleg en nadat we er zeker van zijn dat dit precies bij u past.

Jouw ultieme woonbeleving is ons doel. Met minder nemen wij geen genoegen!

Benieuwd wat wij voor jouw huis kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op: info@jevastgoedstyling.nlImage

JE groenstyling


Gek op bloemen en planten? Maar weet je niet zo goed om de juiste balans te vinden binnen en buitenshuis? JE Groenstyling gaat met jouw wensen aan de slag om de juiste sfeer en balans te creëren en zorgen zo voor de finishing touch van jouw huis!

Lees verder >>


Image

JE meubelverhuur

JE Vastgoedstyling biedt de mogelijkheid een volledige inboedel te huren, zo lang de woning te koop staat. Wij voorzien het volledige huis van passende meubels. Je kunt daarom je eigen meubels en accessoires meenemen naar je nieuwe stek. Wel zo prettig, toch? Indien gewenst worden er professionele foto’s gemaakt, deze ontvang je binnen 48 uur na het plaatsen van de inboedel.

Lees verder >>


contact

Jerney de Ridder / 0619288240
Elles Pleune / 0651015454
info@jevastgoedstyling.nl

volg ons

contact
contact Jerney de Ridder / 0619288240
Elles Pleune / 0651015454
info@jevastgoedstyling.nl