Image

JE woningfotografie


Je krijg niet een tweede kans om een goede eerste indruk te maken. Met de opkomst van social media en online marketing is het beeld wat u laat zien essentieel voor het succes van uw aanbod. Bij het verkopen of verhuren van je woning is dit anders. Het kan zijn dat je zelf gebruik maakt van social media om uw woning te koop/ huur te zetten of dat je gebruik maakt van een makelaar. 

In beide gevallen kan een professionele fotoshoot van jouw woning bepalend zijn voor het succes en extra verkoop of huur opbrengsten opleveren. Een slimme investering dus.
JE Vastgoedstyling verzorgt graag een sprankelende en professionele fotopresentatie van je woning. 

Meer weten over hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op: info@jevastgoedstyling.nl


Image

JE vastgoedstyling

Met een klein budget kunnen wij veel resultaat boeken om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Onze expertise is om met accentverschuivingen van bestaand meubilair en accessoires jouw woning aantrekkelijk te maken voor de potentiële koper/ huurder.

Lees verder >>


Image

JE interieurstyling

Wij zijn experts in het vertalen van jouw woonwensen in trendy en eigentijdse style oplossingen voor jouw bestaande woning. Wij maken optimaal gebruik van bestaand interieur (lage kosten) Met kleur, accessoires of een ander meubelstuk kan net dat verschil worden gemaakt.

Lees verder >>


contact

Jerney de Ridder / 0619288240
Elles Pleune / 0651015454
info@jevastgoedstyling.nl

volg ons

contact
contact Jerney de Ridder / 0619288240
Elles Pleune / 0651015454
info@jevastgoedstyling.nl